Խորոված բանջարեղենով աղցան

Առաջարկվող es qristonyaem

Հայտնի է, որ բանջարեղենը շատ եփման արդյունքում կորցնում է իր օգտակար հատկությունների մեծ մասը, այդ իսկ պատճառով սովորեք պատրաստել աղցաններ թույլ խորոված բանջարեղենով, որպեսզի պահպանեք դրանց մեջ գոյություն ունեցող օգտակար հատկությունները և այն նպաստի ձեր առողջությանը:

0 Մեկնաբանություն

Ավելացնել մեկնաբանություն
 

Ավելացնեք ձեր մեկնաբանությունը

(պարտադիր է)
(չի ցուցադրվում)
Ես կարդացել եւ ընդունում եմ Պայմանները եւ դրույթները